μανιταρια

Υλικά

  • Κοτόπουλο φιλέτο
  • 300γρ μανιτάρια
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

 

Εκτέλεση

Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μερίδες.

Το σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.

Πολτοποιούμε το σκόρδο και το ρίχνουμε κι αυτό.

Ρίχνουμε και τα μανιτάρια και τα σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε και 1 ποτήρι νερό, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη.

Μόλις βράσει και το νερό το πιεί ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος να δέσει.