Υλικά
- 1 cup ρύζι για ριζότο
- 150g κοτόπουλο στήθος ψητό στο αντικολλητικό
- Πιπεριές πολύχρωμες
- Μανιτάρια
- 1/3 cup λευκό κρασί
- 100g τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λαχανικά και το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε σε αντικολλητική κατσαρόλα, προσθέτουμε και το ρύζι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
Με το που πάρουν χρώμα σβήνουμε με το κρασί.
Αφήνουμε λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε αλατοπίπερο.
Προσθέτουμε νερό (αναλογία 1 κούπα ρύζι με 2 ½ κούπες νερό) και αφήνουμε μέχρι να το πει.
Με το που το πιεί ρίχνουμε τα τυριά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και κλείνουμε τη φωτιά.