τηγανια

Υλικά

  • 4 κομμάτια στήθος κοτόπουλο κομμένα σε μπουκιές
  • 4 κρεμμύδια μέτρια σε ροδέλες
  • 2 πράσινες πιπεριές σε ροδέλες
  • 2 κόκκινες πιπεριές σε ροδέλες
  • 2 κίτρινες πιπεριές σε ροδέλες
  • 400g μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
  • 1/2 κούπας κρασί κόκκινο
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεστάνετε το λάδι σε κατσαρόλα, επάνω σε δυνατή φωτιά.

Ρίξτε μέσα τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα μανιτάρια και σοτάρετέ τα ανακατεύοντας συχνά για να μην κολλήσουν.

Τα βγάζετε και ρίχνετε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο και σοτάρετέ τα καλά απ’ όλες τις πλευρές.

Προσθέστε τα μανιτάρια, τα κρεμμύδια με τις πιπεριές, και σβήνετε με το κρασί.

Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε όλα τα υλικά, σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράζετε ώσπου να μαλακώσουν και το φαγητό να μείνει με ελάχιστη σάλτσα.