μοσχαρι

Υλικά

  • 500g μακαρόνια κατά προτίμηση πένες
  • 1 σάλτσα ντομάτας
  • 120g μοσχάρι φιλέτο σε κομματάκια
  • 150g τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά
  • Μανιτάρια
  • Αλάτι & πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια μαζί με το αλάτι.

Αφού βράσουν τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το μοσχάρι σε μικρά κομμάτια.

Μετά σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε.

Στη συνέχεια προσθέτουμε το μοσχάρι, τη σάλτσα και το τυρί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε να βράσουν.

Σερβίρουμε προαιρετικά με τριμμένο τυρί και λίγο πιπέρι.