Υλικά

  • Σπαγγέτι
  • Γαλοπούλα σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
  • Ελιές ψιλοκομμένες
  • Τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά
  • 2 κρόκους αυγού

Εκτέλεση

Βάζετε το σπαγγέτι να βράσει σε αλατισμένο νερό, αλ ντέντε. Τα στραγγίζετε κρατώντας λίγο από το νερό τους και τα βάζετε σε πιατέλα ζεστή και σε ζεστό μέρος.

Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαραίνετε σε χαμηλή φωτιά τις ελιές και το κρεμμύδι.

Στη συνέχεια ανακατεύετε το τυρί και τους κρόκους σε ένα μπολ.

Όταν τα ζυμαρικά βράσουν κρατάμε ¼ κούπας νερό. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα και τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε γρήγορα.

Προσθέτουμε το τυρί με τους κρόκους και ανακατεύουμε καλά.