• ½ cup φαγόπυρο
  • 1 cup σπιτικό ζωμό λαχανικών
  • 500g σπανάκι
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι
  • 1 ξερό κρεμμύδι
  • 1 cup χυμό φυσικής ντομάτας
  • 125ml λευκό κρασί
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 4 μεγάλες γαρίδες

Εκτέλεση

Tσιγαρίζω το φρέσκο κρεμμύδι και στη συνέχεια το ξερό. Προσθέτω το φαγόπυρο και λίγο μετά σβήνω με το κρασί. Προσθέτω το σπανάκι και το ζωμό λαχανικών. Στη συνέχεια προσθέτω το χυμό ντομάτας και αλατοπίπερο. Αφήνω σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

Στη γκριλιέρα ψήνω τις γαρίδες. Σερβίρω σε πιάτο όλα μαζί.