Κινόα με μανιτάρια
- 1 cup κινόα μαγειρεμένη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 σκ. σκόρδο , ψιλοκομμένες
- 2 κ.γλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 500g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 2 μεγάλες χούφτες ρόκα, κομμένη
- Αλάτι & πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε την κινόα σε ένα μπολ με μπόλικο νερό για 5 λεπτά. Ξεπλένουμε πολύ καλά.
Βράζουμε την κινόα με 1L νερό σε δυνατή φωτιά για 15-20 λεπτά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά & προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι
Προσθέτουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν & να πάρουν καφετί χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε.
Μεταφέρουμε το μείγμα με τα μανιτάρια σε ένα μπολ μαζί με την κινόα και τη ρόκα και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν.