Κινόα με μανιτάρια

  • 1 cup κινόα μαγειρεμένη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 σκ. σκόρδο , ψιλοκομμένες
  • 2 κ.γλ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
  • 500g μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
  • 2 μεγάλες χούφτες ρόκα, κομμένη
  • Αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε την κινόα σε ένα μπολ με μπόλικο νερό για 5 λεπτά. Ξεπλένουμε πολύ καλά.

Βράζουμε την κινόα με 1L νερό σε δυνατή φωτιά για 15-20 λεπτά.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά & προσθέτουμε το σκόρδο και το θυμάρι

Προσθέτουμε τα μανιτάρια στο τηγάνι μέχρι να μαλακώσουν & να πάρουν καφετί χρώμα. Αλατοπιπερώνουμε.

Μεταφέρουμε το μείγμα με τα μανιτάρια σε ένα μπολ μαζί με την κινόα και τη ρόκα και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν.