Υλικά

  • 500g μακαρόνια
  • 10 φέτες ζαμπόν χαμηλό σε λιπαρά ή γαλοπούλα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πορτοκαλί ή κόκκινη
  • 1 κεσεδάκι ψιλοκομμένη ντομάτα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Ρίγανη και αλάτι

 

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια.

Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Κόβουμε τις πιπεριές σε ψιλές ροδέλες και το ζαμπόν σε κομματάκια.

Αφού έχει πάρει χρώμα το κρεμμύδι ρίχνουμε τις πιπεριές, το ζαμπόν και το κεσεδάκι με την ντομάτα.

Ρίχνουμε 1 cup νερό, αλάτι και ρίγανη.

Τα αφήνουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.