Υλικά
- 1 πακέτο μακαρόνια κατά προτίμηση κοχύλια
- 2 τόνους κονσέρβας
- 1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
- Πελτέ ντομάτας
- 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπέρια (αν δεν έχετε κόκκινες πιπεριές βάλτε 2 πράσινες ή αντιστρόφως)
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν μαζί με τη μια κουταλιά λαδί και το αλάτι.
Στη συνέχεια κόβουμε τις 2 πιπεριές σε μπαστουνάκια, στραγγίζουμε τις 3 κονσέρβες και τα βάζουμε να βράσουν μαζί με τη ντομάτα.
Μετά αφού βράσουν τα μακαρόνια τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Αφού κρυώσουν τα μακαρόνια, προσθέτουμε τη σάλτσα.