Διαιτολόγος Διατροφολόγος Κοζάνη

Διαιτολογικές μετρήσεις

 

Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης και προσδιορισμός ζωνών προπόνησης (Μέτρηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου (VO2max))

1μετρισεισ

Με τη χρήση προηγμένου εργοσπειρομέτρου και ειδικού εργοποδηλάτου προσδιορίζεται η φυσική κατάσταση του αθλητή ή αλλιώς η  Καρδιοαναπνευστικής Ικανότητας (C.R.F.).

Η μέτρηση εμφανίζει με ακρίβεια τις ατομικές ζώνες προπόνησης του κάθε αθλητή (ζώνη καύσης λίπους, αντοχής και διαλλειματικής προπόνησης).

Προσδιορίζεται το αναερόβιο κατώφλι βάση το οποίο χωρίζονται οι αθλητές σε προπονητικά group ώστε να πετύχει καλύτερη απόδοση το προπονητικό πρόγραμμα. Μία από τις σημαντικότερες μετρήσεις.


gfgfgfgfgf       sdsssdss

 

 

Μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού


Fitmate_rmr

Με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία υπολογίσουμε την καθημερινή ενεργειακή κατανάλωση (καύσεις), για να αναπτύξουμε το ιδανικό πρόγραμμα διαχείρισης βάρους για τον αθλητή. Απαραίτητη μέτρηση για να διαμορφώσουμε επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα ημερήσιας πρόσληψης φαγητού, το οποίο στοχεύει στη μέγιστη προπονητική απόδοση και αντοχή, αλλά και στην βέλτιστη υγεία και εξασφάλιση της σωστής ανάπτυξης (για αθλητές σε παιδική και εφηβική ηλικία).

BALANCE   rmr0008   vo210009

Fitmate Animation Greek (milo)

 

Ανάλυση Σύστασης Σώματος

Με τη μέθοδο της βιοηλεκτρικής εμπέδησης υπολογίζεται το ποσοστό του σωματικού λίπους, της άλιπης σωματικής μάζας, το νερό σώματος & τα βάρη αυτών, καθώς & τα εξατομικευμένα επιθυμητά εύρη των παραπάνω τιμών. Επίσης βλέπουμε το επιθυμητό εύρος βάρους, και το Δείκτη Μάζας Σώματος.

4-Kanal-Messung_web_01

 

Σωματικές μετρήσεις

Πραγματοποιούνται ανθρωπομετρικές μετρήσεις (βάρος, ύψος), υπολογίζεται ο Δείκτης Μάζας σώματος και μετριούνται σωματικές αναλογίες (περιφέρειες σώματος) καθώς και οι δερματοπτυχές, οι οποίες μας δίνουν την εκτίμηση τοπικού σωματικού λίπους σε 9 σημεία στο σώμα. Υπολογίζεται το μέγεθος σκελετού και βασικοί δείκτες υγείας όπως η αναλογία γοφών/μέσης, ο Καρδιακός Ρυθμός Ηρεμίας, και η Αρτηριακή Πίεση (πίεση αίματος).

images65453_159331554096485_41391_n

Μέτρηση μυϊκής δύναμης και μυϊκής αντοχής (Ισοκινητική αξιολόγηση)

ρςερςε

Σημαντική μέτρηση για το σχεδιασμό της μυϊκής ενδυνάμωσης των μυϊκών ομάδων που αδυνατούν στο κάθε αθλητή.

Η μέτρηση βοηθά στη μείωση των πιθανοτήτων τραυματισμών και μυϊκών θλάσεων εξαιτίας ασθενών μυϊκών ομάδων.

pharmacity.com.ua
pillsbank.net
nissan-ask.com.ua
Тренажоры для зала
турбинное масло
http://sisters.com.ua
http://jaamboo.com.ua/
купить краску kompozit.ua/
ремонт стиральных машин самсунг service01.com.ua