Υλικά

  • 500g σπαγγέτι
  • 10 φέτες γαλοπούλα σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
  • Ελιές ψιλοκομμένες
  • 150g τυρί τριμμένο χαμηλό σε λιπαρά
  • 500ml κρέμα γάλακτος 3% λιπαρά

Εκτέλεση

Βάζετε το σπαγγέτι να βράσει σε αλατισμένο νερό, αλ ντέντε. Τα στραγγίζετε κρατώντας λίγο από το νερό τους και τα βάζετε σε πιατέλα ζεστή και σε ζεστό μέρος.

Ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι και μαραίνετε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι. Στη συνέχεια προσθέτετε τη γαλοπούλα και το τυρί και τις ελιές και ανακατεύετε για λίγο. Σβήνετε με τη κρέμα γάλακτος και αφήνετε να βράσει έως να δέσει.

Τα προσθέτετε στο σπαγγέτι. Ανακατεύετε γρήγορα και σερβίρετε αμέσως.